Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@13:49:48 GMT

محال است شادمهر عقیلی مجوز بازی بگیرد!

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۷۴۷۱۷

محال است شادمهر عقیلی مجوز بازی بگیرد!

چندی پیش از سوی برخی خبرگزاری‌ها و منابع خبری مثل سینمادیلی، صحبت‌هایی در مورد رایزنی گروه تولید این فیلم با سازمان سینمایی برای حضور شادمهر عقیلی به گوش رسید گروه فرهنگ و هنر جهان نيوز: از حدود سه سال پیش که بحث ساخت فیلم مشترک سینمای ایران و هند، با عنوان «سلام بمبئی» مطرح شد، همه منتظر تعیین بازیگران آن بودند و در این میان کم و بیش اسم‌هایی به گوش می‌رسیدند تا اینکه بعد از آقای محمدرضا گلراز حضور آقای بنیامین بهادری قطعی شد و تا مدتی سر و صدا به پا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این میان، از همان ابتدا مثل هر اتفاقی، عده‌ای با این انتخاب موافق و برخی نیز آن را مصداق استفاده صرف از چهره‌ها خواندند. در واقع حضور یک خواننده به عنوان بازیگر اتفاق عجیبی نیست اما نفس این انتخاب برای چنین فیلمی جای سؤال داشت.

با همه حرف و حدیث‌ها «سلام بمبئی» ساخته شد و با وجود فضایی که آن هم در کنار طرفدارانش، منتقدانی داشت صحبت‌هایی از فاصله این کار با اثری که بشود عنوان بازار مشترک را روی آن گذاشت، مطرح شد و برخی‌ها استفاده از این فضا را تنها برای گریز از محدودیت‌های موجود در تولیدات داخل دانستند.

بعد از این فیلم، اخباری مبنی بر ساخت «سلام بمبئی2» که با عنوان «دختر شیطان» شکل گرفته بود، منتشر شد و بازهم گمانه‌زنی‌ها برای انتخاب بازیگران ایرانی آن که تنها 2 نفرند، شروع شد.

در این بین حضور گلزار هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و جدا از این بازیگر، چندی پیش از سوی برخی خبرگزاری‌ها و منابع خبری مثل سینمادیلی، صحبت‌هایی در مورد رایزنی گروه تولید این فیلم با سازمان سینمایی برای حضور شادمهر عقیلی به گوش رسید؛ خبری که در صورت تحقق احتمالی آن بازهم بحث استفاده از چهره‌ها یا دوپینگ با چهره‌ها را داغ می‌کند. از سوی دیگر این‌جا موضوع تنزل سلیقه مخاطب با وجود انتخاب‌هایی که تنها به جهت خبرسازی و جلب نظر است، مطرح می‌شود.

سلام بمبئی ادعای سینمای مشترک دارد
آقای جبار آذین، منتقد سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با «صبح‌نو» ابتدا درباره عنوان محصول مشترک گفت: یکی از پدیده‌های سینمایی که در دنیای سینما باعث جلب مخاطب می‌شود، تولید فیلم‌های مشترک بین کشورهای دارای صنعت سینما و فضاهایی است که فرم و حرفی در این حوزه دارند.

در کشور ما بعد از انقلاب این نوع محصولات در دستور کار بعضی از فیلمسازان قرار گرفته، اما آنچه در این بین وجود ندارد، همکاری و تعاون در زمینه‌های متعدد محتوای و ساختاری است، در واقع اغلب فیلمسازانی که مدعی ساخت محصول مشترک هستند، بیش از آن که مُبلغ و ترویج‌دهنده فرهنگ خودی در این آثار باشند، در اصل مبلغ فضای فرهنگی و اجتماعی کشورهایی‌اند که با آن اثر مشترک ساخته می‌شود؛ در‌صورتی‌که در یک اثر مشترک باید تمامی عوامل، حرف‌ها و حتی لوکیشن‌ها در توازن قرار بگیرند تا سر هیچ یک از 2 کشور بی‌کلاه نماند.

او با اشاره به فیلم سلام بمبئی افزود: فیلمی به اسم سلام بمبئی که ادعای محصول مشترک ایران و هند را یدک می‌کشد، یک محصول واقعی با همه ابعاد و ویژگی‌های این اتفاق نیست و دربست در اختیار روابط اجتماعی و مناسبات هند است.

حال این نوع نگاه که بیش از خدمت به فرهنگ و سینما در خدمت اقتصاد و سودآوری است، باعث می‌شود تا عوامل این فیلم برای سوداگری بیشتر در گیشه از کسانی استفاده کنند که به غلط یا درست شهره رسانه‌ها و مردم هستند.

صحبتی هم که اخیراً درباره حضور یک خواننده ایرانی خارج نشین که اغلب برخوردها و اجراهای او خلاف فرهنگ و مناسبات ملی ایرانی است، بیش از آن که واقعیتی برای این فیلم باشد، پیشاپیش تبلیغ و بازارگرمی برای جلب نظر مخاطب است.

محال است شادمهر عقیلی مجوز بازی بگیرد
این منتقد درباره حضور شادمهر عقیلی در فیلم دختر شیطان گفت: خواننده‌ای مثل شادمهر عقیلی با اوضاعی که بعد از رفتنش از ایران برای خودش ایجاد کرده و با ادعاها و حرف‌هایی که در حد یک اپوزیسیون علیه کشور در فضاهای مختلف ابراز کرده، محال ممکن است با حضور او فیلمی تهیه شود که از جمهوری اسلامی مجوز ساخت و اکران بگیرد، مگر این که بخشی از مسوولان و دست اندرکاران اشتباهی سینمای کشور به جای همسویی با فرهنگ جامعه از دریچه سیاست به این قضیه نگاه کنند و با نادیده گرفتن ارزش‌های فرهنگی و هنری بخواهند کسانی را وارد این فضا کنند که پیش از آن که نام هنرمند را با خود به همراه داشته باشند، نام افرادی را که معاند اخلاق و فرهنگ اسلامی هستند به همراه دارند.

آذین ادامه داد: از همین رو اخبار منتشر شده می‌تواند شایعه باشد. این خبر یک حرکت تبلیغاتی رسانه‌ای است تا بتواند زمینه را برای فروش بعدی این فیلم محیا کند وگرنه به لحاظ قانونی و اجتماعی این افراد جایگاهی در فرهنگ ایران ندارند که بشود از آن‌ها برای کسب درآمد بیشتر در گیشه استفاده کرد. مگر اینکه این فیلم در کشورهای دیگر به نمایش دربیاید و این هم به منزله خداحافظی این گروه با کشور است.

باید به فرهنگ و چارچوب کشور احترام گذاشت
آذین یادآور شد: کلام آخر این که فیلمسازان ما بیش از آن که نگاهشان به سودآوری و سینمای غرب باشد، باید برای تولید آثار فرهنگی هنری و سینمایی، نگاهشان را به خواسته‌ها و فرهنگ جامعه ایران معطوف کنند و فیلمی که با عنوان این کشور و برای آن ساخته می‌شود، باید ایرانی را راضی کند، در حالی که این گونه نیست، چرا که در این کارها به خواسته‌ها و فرهنگ تماشاگر اهانت می‌شود و بدیهی است که این اهانت مورد پسند نخواهد بود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۴۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوئد مجددا برای هتک حرمت قرآن کریم مجوز صادر کرد

پلیس سوئد برای تجمعی در یکی از شهر‌های جنوبی این کشور که قرار است در آن به قرآن اهانت شود، مجوز صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این تجمع قرار است روز جمعه و در شهر جنوبی «مالمو» برگزار شود.

برگزاری تجمعاتی از این دست در سوئد که در آن به کتاب خداوند توهین می‌شود، انتقادات مسلمانان سراسر جهان را برانگیخته و روابط استکهلم با کشور‌های اسلامی را تیره کرده است. پیش از این و در پاییز سال گذشته، اداره مهاجرت سوئد اعلام کرد فردی به نام «سلوان مومیکا» را که چندین بار در این کشور دست به قرآن سوزی زده اخراج می‌کند و قصد تمدید پناهندگی او را ندارد.

در پی اعلام این تصمیم، فرد هتاک به قرآن فروردین ماه امسال اعلام کرد که از سوئد به نروژ پناهنده خواهد شد. هتاکی به قرآن سبب مشکلات متعدد در روابط بین‌المللی سوئد شده و عضویت آن در ائتلاف نظامی ناتو را مدت‌ها به تعویق انداخت.

کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی پیش‌تر صدور مجوز برای تجمعاتی از این دست را «تاسف‌بار» و عامل نفرت‌پراکنی توصیف کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • وزیر فرهنگ: فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود
  • صعود سراسری بازی دراز بازهم به تعویق افتاد
  • سوئد مجددا برای هتک حرمت قرآن کریم مجوز صادر کرد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود